TANJA ZAPOLSKY OG RIKKE SANDBERG

HELIOS Biograf & Kulturhus

Lørdag den 24. september 2022 Kl. 14.00

Tanja Zapolski danner sammen med Rikke Sandberg Den Danske Klaverduo.
Hver for sig har de to koncertpianister igennem de sidste årtier etableret sig som to af de mest eftertragtede pianister i
Norden, både solistisk og kammermusikalsk. De har optrådt over det meste af Europa, USA og Asien og modtaget et utroligt antal prestigefyldte priser og hædersbevisninger. Begge optræder jævnligt som solister ved koncerter og findes på mange anmelderroste CD-indspilninger, men begge er også aktive som pianister sammen med symfoniorkestre og nyder at være en del af det store sus i en orkesterkoncert.
Til Jubilæumsfestivalen vil duoen bl.a. spille Carl Nielsens 3. symfoni i komponistens eget arrangement for fire hænder, som kun er blevet opført af Nielsen selv ved få private arrangementer, og som duoen nu er de første i verden til at opføre offentligt.

175 års Jubilæum

Tanja_03
Tanja_01
Tanja_02

Jubilæums billetpris:
100 kr. for voksne excl. gebyr


50 kr. for børn og studerende


Billetsalg:

www.billetten.dk

Faaborg Turistbureau,
Torvet 19, tlf. 72 53 18 18
- og ved indgangen.

GINMAN / BLACHMANN / DAHL

Fredag den 23. september 2022 Kl. 19.30

Ginman/Blachman/Dahl udgør nok Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio. Siden de for godt 10 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, har de arbejdet med en række danske og internationale solister – blandt andre Palle Mikkelborg, Nils Petter Molvær og Fredrik Lundin.


Læs mere

NOVO QUARTET

Lørdag den 24. september 2022 Kl. 16.00

Vi har altid været stolte af at være hurtigt ude med at præsentere nye musikalske talenter på den klassiske stjernehimmel. Og selvfølgelig skal det også ske til vores 175-års jubilæum. NOVO Quartet er en helt ung dansk-polsk strygekvartet dannet i 2018. Musikerne mødte hinanden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de studerede hos professor Tim Frederiksen.


Læs mere

SIGURD BARRET

Lørdag den 24. september 2022 Kl. 11.00

Selvfølgelig skal der også være noget til børnene, når Faaborg Musikforening holder 175-års jubilæumsfestival. Og hvem er mere oplagt end Sigurd Barrett. Kendt fra en række tv-udsendelser er han en markant person i dansk musikliv.
Han har tryllebundet både børn og deres forældre, givet mere end 5000 koncerter, udgivet mere end 30 albums, og skrevet flere end 40 bøger, der har solgt næsten 1 million eksemplarer.


Læs mere

BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW

Lørdag den 24. september 2022 Kl. 22.30

I anledningen af Faaborg Musikforenings 175-års jubilæum graver vi dybt tilbage i tiden, og genopliver en af traditionerne: Dans. Oprindeligt var der nemlig også dans til foreningens traditionsrige nytårskoncerter. Og vi skal danse igen.


Læs mere

TANJA ZAPOLSKY OG RIKKE SANDBERG

Lørdag den 24. september 2022 Kl. 14.00

Tanja Zapolski danner sammen med Rikke Sandberg Den Danske Klaverduo.
Hver for sig har de to koncertpianister igennem de sidste årtier etableret sig som to af de mest eftertragtede pianister i
Norden, både solistisk og kammermusikalsk. De har optrådt over det meste af Europa, USA og Asien og modtaget et utroligt antal prestigefyldte priser og hædersbevisninger.Læs mere

ARS NOVA COPENHAGEN

Søndag den 25. september 2022 Kl. 16.00

Søndag den 25. september 2022 Kl. 16.00
Hvad er mere passende end at slutte denne jubilæumsfestival med fantastisk korsang fremført af Ars Nova Copenhagen i den ny renoverede, genåbnede Helligåndskirke i Faaborg.
Ars Nova er latinsk og betyder ”ny kunst”. Og det har inspireret det professionelle danske kor, Ars Nova Copenhagen.


Læs mere